Over

Kijk nu een naar jezelf. Daar zit je dan achter je schermpie, waarschijnlijk met potje bier en borrelnoot in de aanslag. Drukke dag achter de rug. Je maakt je al druk als de deadline van je IT gerelateerde project dreigt overschreden te worden en de file op plekken staat waar je hem niet verwacht.

Wat is er over van het drukke ventje dat vroeger door de bossen rende en de hele dag buiten was. Precies, bar weinig. Wat kun je hier nou aan doen? Eigenlijk is het heel simpel. Je doet mee aan “Hiking for Bikkels”. Dit is een evenement dat zijn oorsprong vindt in de jarenlange traditie van Top Sr. en Top Jr.

De beide Toppen gaan elk jaar een aantal dagen de bergen in. Vervolgens wordt in de berglucht op een gecontroleerde manier het lichaam eens lekker belast. De frisse berglucht een paar dagen in de longen, bier drinken dat gebrouwen is volgens het “Reinheidsgebot” wordt genuttigd en eeuwen oude tradities van Schnitzels a la kettingkast wordt nageleefd. Geen praat van vrouwen, maar stille momenten in de natuur afgewisseld met oer grommen over hoe steil het wel niet is.